lørdag 2. oktober 2010

Kjære venner, fremmede og hemmelige beundrere!
Jeg satt og bladde igjennom bilddagboken min, og gjett hva jeg fant? Bilder fra nyttårsaften 2006/2007, med en detaljert liste over ting jeg husker og eventuelt ikke husker.. Hehe. Det krever litt mimring! Det var en fantastisk kveld.
Og eh.. Stine.. Hvor var du nyttårsaften 2006/2007? Og hele 2006? Jeg ser i det hele tatt lite bilder av deg i bilddagboken min fra 2006. Haha! :(

Check it out:

Ting jeg husker - i rekkefølgen jeg husker dem akkurat nå:

*Polet hadde glemt å fortelle meg at de holdt stengt på nyttårsaften - så det ble ingen champagne på meg eller noen andre bortsett fra Malin som hadde kjøpt på lørdag ellernoe. Jeg hadde ti øl. De fleste andre hadde også øl.

*Hele festen satt i senga og hørte på at Eelke fortalte oss om en nederlandsk skikk hvor man kan blande jazztobakk i kakao og jeg snakket litt med ham om Waskebur som er helt fantastisk. Eelke fortalte at den var kjempepopulær i Nederland. Alle satt rundt Eelke som små, spente barn som ble fortalt historie til når han fortalte. Når noen bevegde på seg, knakk en av sengeplankene.


Full, fullere og fullest. FY FAEN så slutty stil jeg hadde i andreklasse på vidregående! Nice!

*Eelke skulle gå på do, men Malin sa: "I think there's a peeing-line".

*Eelke forteller om sine søsken, Hinke og Rimur. Han forteller at "Hinkelen" er det nederlandske ordet for "å hinke" og han demonstrerte hvordan man hinker bare for å være sikker på at alle snakket om samme hinking.


Malin + litt Eelke i bakgrunnen (den hånda som holder et vinglass) og Malin var sååå glad for Bikini Kill-tskjorta hun hadde fått av Eelke til jul

*Eelke lærte oss det nederlandske ordet for marihøne. Det har jeg glemt.

*Når klokka ble midnatt stod vi oppå et bittelite fjell og kikket på rakketter og ropte høyt og var kjempelykkelige. Elise ville at vi skulle komme ned.


Det var på den tida Ida og Eirik var kjærster..

*Alle sammen lå oppå panseret og taket på en bil og kikket på rakkettene. Jeg lå på frontruta. Etterpå var jeg kald på rumpa! Eelke fyrte av en sånn merkelig innretning til slutt, etter at han ropte "why is this not working?!?!?" mange ganger på rad.

*Anne spydde i vasken, og det lå gulrotbiter der etterpå. Anne har i etterkant fortalt at det eneste hun husker av selve festen var å spy masse mens Eelke ropte "why is this not working?!"


Elise hadde en monsterstygg midlertidigpiercing med sånn godterimønster på. Den så mest ut som en amazing sprekkferdig kvise.

*Jeg og Bjørnar snakka jævlig mye om Die Hard-filmene.

*Malin hadde en lensbaby.

*Når jeg, Hanna og Lars skulle gå hjem til Hanna ble jeg KJEMPEFULL og klarte ikke snakke. Alle ordene kom i feil rekkefølge, og med bare vokaler og ingen konsonanter. Dessuten insisterte jeg på å gå en annen vei, som absolutt ikke var noe rask.


Hanna var søtnos i finkjole, og Lars troppa opp i dressjakke, selv om vi alle var ganske.. skittensmåpunkere på den tida. Amazing!

*Jeg trodde jeg hadde mista røykpakka mi, men den var der hele tiden.

*Foreldrene til Hanna kommer inn på rommet til Hanna, og jeg, Lars og Hanna ligger der i en slags knutemor.. Mammaen til Hanna lurte på hvor mange vi var.

*Jeg satt en HALVTIME på do, men klarte ikke tisse noe som helst for jeg var for full. Hanna maste på meg tilogmed.Haha, i ettertid ser jeg at dette bildet er ekstremt ufokusert, og hvis du har litt fantasi klarer du å se at det er en pez-dispenser av Bart Simpson. Jeg lurer på nøyaktig hvor full jeg var på slutten av den kvelden..

3 kommentarer:

  1. Heisann! Takk for hyggelig kommentar! Hvis du tar deg en titt litt lengre ned på bloggen så ser du at jeg har linket og sjekket noen filmer om dette temaet. Prior kan ikke sammenliknes med holte gård, Jeg har sjekket nettsiden dems grundig, der er det ikke noe å sette fingeren på, men mest av alt så vet jeg at disse driver gården etisk riktig. Hun jeg kjøper kjøttet av vier livet sitt for å få folket til å kjøpe økologisk. Hun velger kun de beste kildene når hun kjøper inn kjøtt til butikken hennes, så der føler jeg meg helt trygg. Selv er hun vegetarianer og det ville aldri falt henne inn å få levert kjøtt fra gårder som ser på dyr som en stor pengemaskin. Prior ser ikke på kyllinger som dyr, men som varer!

    SvarSlett
  2. Hahah, i 2006 var jeg vel mest sammen med Eivind i drammen, dessuten var sistedelen 10klasse og du var voksen på vgs og sånn. Dette var lenge før jeg hadde vært på fest med noen av gjengen din. Den nyttårsaftenen ble forresten feira hos Ida og Niklas.

    SvarSlett
  3. HE ifrøken! Det der er nok nyttårsaften 2007/08, og ikkle 06/07, for vi gikk jo i andre klasse på vgs og ikke i første.. kos å se dem igjen!

    SvarSlett