mandag 4. oktober 2010


Fare for ku
Alle bildene er mine!


Andrea og jeg var på biltur forrige uke - det var en av de siste varme dagene med solskinn før det begynte å bøtte ned på søndag. Vel - egentlig rota vi rundt i Porsgrunn uten mål og mening, men endte opp med å ta bilen og kjøre til både Jarseng og Skifjell. Fine, små steder.

Vi ble liggende i gresset på Skifjell og kikke opp på skyene, og det var perfekte skyer som lignet på ting. Jeg fortalte Andrea om hva mamma fortalte meg da jeg var liten, nemlig at skyene er bilder av levende vesner som nylig har dødd. Eller objekter som akkurat har opphørt å eksistere. Som barn trodde jeg virkelig på dette, og ble forundret over hvor mange ting som konstant dør. Og i etterkant tenker jeg at hvis det mamma fortalte virkelig var sant, ville himmelen vært konstant overskya.
Men jeg blir fortsatt undrende når jeg ser en sky som ser ut som en mann med lang nese - eller en lama med tre bein.Da vi lå i gresset på Skifjell kjente jeg en sånn enorm fred inni meg. Sola varmet på lårene mine, sigarettene var trivlige og ikke dødelige. Det var ikke kaldt, men ikke for varmt. Det var fint lys, og god stemning. Det eneste som manglet var en kald øl og resten av godgjengen.
Takk for en flott dag, Andrea!

2 kommentarer: