fredag 22. oktober 2010

Følte for å dele to av bildene jeg tok da jeg og Stine var på Dyrskun sammen. Selve opplevelsen er jo allerede beskrevet i detalj i et tidligere innlegg, men med bilder kan jeg prøve å prakke på dere noe av følelsen også:

begge foto tatt av meg
med holga 20 cfn og velviafilm

Pariserhjul og sukkerspinn og hysterisk fniselatter kan kurere alt av jævelskap, og da gir man blanke faen i om man sitter i regnjakke og lånte sko og egentlig fryser litt på fingrene. Da er det greit at man egentlig har litt høydeskrekk uansett hvor tøff man har vært før, og det er greit å peke og le og nyte utsikten. Pariserhjulet ga meg en frihetsfølelse, noe som egentlig er litt merkelig siden man sitter innelåst i en vinglete ustabil metallboks tretti meter over bakken.
Logisk? Ikke spør meg værtfall..Resten av bildene jeg tok ble bare møl, alt for mye lyslekk (ja, det er mulig) og alt for undereksponerte bilder. Dessuten kan jo kvaliteten ha noe med at det regna en del, sånn at linsa ble helt våt og rar, men det er sånn det blir i blandt.
Ikke alle holgabilder kan bli gullkorn (dette burde seriøst bli den ellevte lomographyreglen)

2 kommentarer:

 1. Hei !

  Jeg stod mellom Baseballspiller (spilte jo i america) , eskimo, brannmann (de har opplåsbare brannslukningsapparater på lekebutikken!) og huleboer :) Endte opp som det siste, og sydde mitt eget kostyme..

  Ingen av de er skumle riktignok.. men likevel!

  Jul

  SvarSlett
 2. Veit du hva jeg har klart, eller? Du vet de fire 120-filmene jeg skulle (skal fortsatt!) sende deg, iks... Tok dem jo med 12-bildeinnstilling fordi kvadratiske bilder er gøyere enn rektangulære oav. Har aldri brukt rektangelinnstillingen vettu... MEN SÅ HAR DEN DRITT16-BILDERAMMA SOMEHOW HAVNA INNI KAMERAET. ALLE bildene tatt med tanke på kvadratkomposisjon, også er liksom bare alle rektangulære. Har så lyst til å drepe meg selv! Jeg ble så sinna at jeg kasta alle filmene i skapet. Derfor det tar litt tid med sendinga!

  SvarSlett