tirsdag 26. oktober 2010

Photobooth, nynappa øyenbryn og kul tskjorte med barter fra gina tricot

Jeg har vært på Avalon Spa i dag og fått øyenbrynene mine nappet, til den nette prisen av 120 kroner. Det var så innmari verdt alle pengene! Jeg har hatt buskete, forskjellige øyenbryn ganske lenge nå (hele livet) så det føles godt å ha symmetriske øyenbryn. Dessuten fikk jeg mange fine råd av nappedama.
Hun forklarte hvilke områder hun ønsket at jeg skulle la gro ut, og hvilke områder jeg skulle fortsette å nappe. Hun snakket om forskjellige ting man kan bruke for å få øyenbrynene til å se finere ut - men hun reklamerte ikke for et spesifikt merke - og prøvde seg ikke på noe mersalg.
Sånt kaller man god service!
Dessuten var det deilig, avslappa musikk der, og duftlys som brant i alle hjørner. Jeg er en sucker for duftlys.
Så eh.. Hvis noen vil gi meg et gavekort på avalon spa til jul, så blir jeg glad. :)

5 kommentarer:

 1. Sv; Jeg er faktisk veldig enig med deg. Er så mange som fikser på alt for og bli lik andre, og det forstår jeg egentlig ikke. Vi burde bli mer fornøyd med hvordan vi er. Tenk og kjedelig om alle hadde vært like uansett :)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. woohh, digger dreadsa! øyenbryna blei fine. mine syns ikke.

  /Hater å føle at jeg må "begynne på nytt" når jeg ikke klarer å motstå fristelser. heheeeeh. Sucker for usunne saker... :/

  SvarSlett
 3. Flott!!!
  Behøver ikke din mening jeg.
  Regner med at du var et lite frø på nittitallet og hvis du tror at jeg har nittitalls stil har du jo virkelig god peiling på interiør.
  Hold deg til hvitt og grått du...
  Lykket til videre...og et lite tips...
  Har du ikke noe hyggelig å si så hold kjeft da vel. Behøver virkelig ikke dine uttalelser på min positive blogg.

  SvarSlett
 4. Jepp...uenighet er ikke farlig. Jeg er heller ikke redd for negative tanker og vurderinger av min stil. Alle er vi forskjellige og det er flott. Synes bare det er rart at du har så sterke meninger om farger. Det finnes nok av blogger for deg å ta av hva gjelder skandinavisk stil. Min stil er industriell med en tanke humor. Og valget av farger sees i sammenheng med utskiftbare ting eller at de ved enkle grep kan males over.

  Rommene er store og for det meste grå og hvite akkurat som du liker dem. Det at jeg har et barn på 7 år gjør også sitt til at stilen blir litt preget av barnlige ting, deriblant sterke freshe farger. oki=)

  Jeg har blogget i over 2 år og har aldri fått så sur melding som den jeg fikk av deg så jeg ble litt satt ut. Liker ikke sure tegn!

  Beklager at du følte det som et personangrep.
  Ha en fin dag.
  Nina

  SvarSlett
 5. Så fin du er :-) Og enig i at øyenbryn er viktig! Jeg har nappet mine siden jeg var kanskje 11-12, og de var ganske tynne i mange mange år. Nå det siste året har jeg prøvd å gro dem tykkere igjen, men jammen tar det tid! Begynner å komme seg nå da.

  SvarSlett