lørdag 6. november 2010

Dag 4: 10 irritasjonsmomenter i hverdagen

Jeg er egentlig en ganske fredfull person. Jeg blir sjelden sinna, og jeg er mer positiv enn negativ. Men det er innmari enkelt å irritere meg! Derfor har jeg laget en oversiktlig liste over irriterende ting, sånn at dere systematisk kan irritere livskiten ut av meg.
Men pass på, om det blir for mye irritasjon kan det hende jeg spontant setter meg i lotosblomststilling for å meditere vekk irritasjonen. Pass derfor på å ikke irritere meg på steder hvor man ikke kan sette seg i lotusstilling. (for eksempel på motorveien)

1. På absolutt førsteplass uten tvil i hjertet mitt; unødvendige eller masete lyder. Av en eller annen grunn blir jeg utrolig irritert av lyder, og her er et par  eksempler på masete og slitsomme lyder:
-tastelyd på mobiltelefon
-alt for høy ringelyd på mobiltelefon
-andres private mobilsamtaler
-tastaturhamring i et eller stille rom
-folk som raper inni munnen for å skjule rapelyden, skjønn at det ender bare opp med en enda verre lyd, din dust!
-reklamelyd som blir høyere enn tvprogramlyden, eller tvlyd som er blandet med annen lyd
-hysterisk latter
-Naboen som spiller dunk-dunk-musikk
-Knaselyden hvis noen spiser eple eller potetgull og jeg ikke spiser det.

2. Ting som ikke virker når man trenger at de skal virke. Spesielt ipod, mobil og internett. Og penner uten blekk akkurat når du må skrive ned en avtale du gjør over telefon.

3. Når man har skikkelig lyst til å bruke en spesifikk kjole, men så er den skitten og må vaskes først. Så da må man ta på seg noe man ikke har lyst til å bruke.

4. Avtaler som blir avlyst i siste liten.

5.  Å glemme mat i ovnen sånn at det blir svidd og man må begynne helt på nytt igjen.

6.  Å rydde vekk ting på dumme plasser. Det er noe jeg gjør hele tida når jeg rydder.. "Nå bare putter jeg hårfønern her, på et helt ulogisk sted (under kjøkkenvasken) for det husker jeg garantert til neste gang jeg må bruke den.." og så går det for faen fem uker før jeg finner jævelskapen ved en tilfeldighet, og da har jeg hatt behov for den mange ganger og leita på helt feil plasser.

7. SMS-terror fra Lindex og Cubus og andre klesbutikker uansvarlig tidlig på morgenen. Det er selvølgelig min egen feil, for det er jeg som sa ja når kassadama spurte om jeg ville ha 20% rabatt på buksa jeg kjøpte så lenge jeg ble medlem av klubben deres.. Men jeg viste ikke at de sendte sms møkkatidlig på tirsdags morgen.

8. Facebookoppdateringer som hinter til at noe fælt har skjedd, men ikke røper noenting. Helst etterfulgt av "ikkeno" hvis noen spør.
Person1 uff... :(
Person2: hva er galt? :( snakke om det? skal jeg ringe deg?
Person1: ikkeno viktig... men er kjipt.. vil ikke snakke om det.. :( :( :( :(

9.  Setningen "jeg så det på facebook!"

10.  Å ha kjøleskapet fult av ultrasunne ting, men ikke noe usunt, når alt man har maks lyst på ting stekt i frityrfett og sjokolade.

4 kommentarer:

 1. Sv: Ja, helt enig! :D

  Haha, litt feelgood-innlegg egentlig! Er så alt for enig i mange av tingene der!

  SvarSlett
 2. Åhh, punkt 8 er helt jævlig! Hater det så inderlig. Blir jo så nysgjerrig :p

  SvarSlett
 3. Fy faen avtaler som blir avlyst i siste liten, som blir avlyst når jeg ALLEREDE har kommet meg til stedet det skulle være. Heldigvis skjer det sjeldent. Merker at mitt irritasjonsmoment akkurat nå er at min kjæreste og jeg skulle lage middag for en time siden og at han nå bare sitter og ler av konstant nye ting på internett og skal vise alt sammen til meg. Herregud, hvis vi ikke skal lage middag kan jeg vel sitte her og lese blogger i fred. Jeg er sulten.

  SvarSlett
 4. Haha, sms-terroren fra Lindex får jeg også.

  SvarSlett