onsdag 3. november 2010

Dag 2: 10 fotografier jeg blir inspirert av

Jeg bruker mye tid på å fotografere, men kanskje enda mer tid på å se på andres fotografier. Derfor er dag 2 i bloggprosjektet mitt dedikert til ti fantastiske bilder av ti forskjellige, fantastiske fotografer.
Et fotografi gir meg (og deg) muligheten til å se verden via andre menneskers øyne. Å kunne oppleve og føle noe av det samme som fotografen, og se biter av verden man ellers aldri ville fått se. Jeg opplever ofte at jeg forstår ting bedre etter å ha sett en del bilder. Jeg forandres littegrann, på en positiv måte!

Det er sykt viktig for meg at dere der ute forstår dette: ingen av disse bildene er mine. Og alle fotografene har opphavsrett til sine bilder. Derfor har jeg lagt en link under hvert bilde, til nettstedet hvor jeg fant bildet og hvor fotografen kan kontaktes.
And in english for random englishspeaking people: the pictures in this entry are not mine, and they can't be used without permission from the photographers! I've sendt a mail to all the photographers and asked for their permission to use these pictures, and if they don't approve I remove them. This is a policy you all should be familiar with!


1: All you need is love
av Lasse Damgaard
2. Let's play away this summer day
av Malin Thilesen

Malin Thilesen @ flickr3. Moony
av Jian-Lin Chen

Jian-Lin Chen @ Flickr4. Virginia Macari as Doll
av Dejan Karin

Dejan Karin @ flickr5. September
av Anniken Weber

Anniken Weber @ flickr6. Uten tittel
av Av Ragnhildhf

ragnhildhf @ trafo7. Fugler
av Eva Rosa

Eva Rosa @ flickr8. Karoline
av Kamilla Langeland

Kamilla Langeland @ flickr9. (?)
av Aliceoff

Aliceoff @ trafo10. Søndag morgen
av Michelle Moland

Michelle Moland @ flickr

3 kommentarer:

  1. Takk takk og takk for ny url. Har lagt den til i bloglovin' nå. Er det rumpa til sondre jeg ser i bilde #10 eller?

    SvarSlett
  2. Sv: haha du skulle bare visst ;) Jeg har sett Sondre naken, men det var vel egentlig mest deductive skills siden bildet heter "Søndag morgen" og er tatt av Michelle. Da burde det være rimelig å anta at bildet er av Sondre :P *ror for harde livet*

    SvarSlett
  3. Så herlige bilder! kan drømme meg bort i dem i timesvis... Håper du finner mer du kan vise oss uvitende sjeler :)

    SvarSlett