lørdag 6. november 2010

Dag 3: 10 fantastiske følelser

1. Gleden og forventningen av å våkne kjempetidlig, etter alt for lite søvn, dra seg i dusjen og slenge seg på toget for å besøke noen man ikke har sett på lenge. Spesielt når man sitter på toget med ipoden og en skikkelig fet spilleliste man laget kvelden før. Gjensynsgleden på togstasjonen når man ser den andre stå og vente på perrongen.

2. Tilfredsheten av å kunne legge seg i helt rent, nytt sengetøy som lukter tøymykner. Det blir enda mer episk om man har varmeflaske i senga og vinduet på vidt gap, og spesielt hvis man har nybarberte legger som man har smurt inn med skikkelig overparfymert og deilig bodylotion fra Bodyshop. Og da kan man gni leggene sine mot hverandre på en fantastisk måte.

3. Virkelighetsflukten når man blir så oppslukt av en bok at man glemmer tid og sted og behovet for å spise, tisse og bevege på seg.

4. Frihetsfølelsen av å kjøre til et sted man aldri før har vært, for å bare sitte der og ta en røyk for så å kjøre hjem igjen - helst med kjempehøy musikk på bilstereoen mens man synger høyt og jævlig.

5. Å klø seg når det klør.

6. Spontan glede i alle former. Spesielt spontanlatterkrampe ut av noe helt tilfeldig som skjer når man er litt overtrøtt.

7. Når man blir positivt overrasket over en situasjon som man i utgangspunktet gruet seg til.

8. Undringen og spenningen som oppstår av å gå nedover en gate og holde øyekontakt med en tilfeldig, men tiltrekkende, person som går motsatt vei som en selv. Følelsen av tomhet og "jamen var det ikke mer?" når man passerer hverandre, som gjør at man snur seg en gang til og oppdager at den andre personen også har snudd seg. Selvfølelsen av å kunne snu seg tilbake og gå videre og smile for seg selv.

9. Nattmat og tannpuss etter et langt nachspiel. Å krype under dyna, som helst allerede er varm fordi det ligger en fantastisk kjæresteperson under der fra før og varme frosne tær. 

10. Å boble av glede over å ha ett eneste avsnitt igjen på en diger skoleoppgave og vite at etter det avsnittet skal man gå ut i sola og ta seg en pils med gode venner fordi det er fredag og man er ferdig med slitet. Dette gjelder også for det siste kvarteret på jobb når fredag også er lønningsdag og man er ferdig tidligere enn vanlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar