søndag 12. september 2010Bildet er tatt av Alice Off, kudos og kreds.
Regner med du ikke får lov til å stjæle bildet, for å si det sånnJeg har hatt et par skikkelig fine dager. Jeg ramser opp, for jeg tenkte jeg ville bevare alle minnene, alle de små detaljene som alltid blir borte fra hukommelsen med tida. Så her kommer innlegg nummer to ibloggen min hvor jeg faktisk IKKE sutrer ove noe som helst. Det vil jeg si er ganske god statistikk - siden jeg faktisk har 108 innlegg her. 106 sutrete. 2 positive. Yes.

Torsdag: møtte Malin i byen, tok en kakao på Dickens og en kaffe på Karjolen. Endte opp med å bli påspandert tre halvlitere hver av en fyr som heter Tom og er 53. Tom har ikke pass fordi han ikke får lov, men sa ikke hvorfor.

Tom ser sånn ut.
Veldig mørkt på Karjolen, og veldig mobiltelefonbilde, men dere skjønner greia.

Det satt seg en ekkel fyr som het Kai der også, han vil jeg ikke gå nærmere inn på enn at han ikke hadde tenner. Tom derimot var en skikkelig hyggelig fyr - vi snakka om alt fra framtidsplaner til politikk og verdenssynet vi har. Jeg ble glad. Rune hadde kjøpt seg bil, og kjørte oss hjem (kjørte malin til langesund til og med!) Jeg ble litt full.

Fredag: våkna hos Rune skikkelig trøtt og småsyk, følte meg ikke i slaget i det hele tatt og skjønte ikke hvordan jeg skulle få til å reise til Malin på hadetbra-seessnartigjen-fest. Men jeg tvang meg sjæl, og slo personlig rekord i antann minutter fra døra til borgestad gård-busstoppet. (7 minutter er jævlig bra på høye hæler, på en strekning jeg vanligvis bruker 15 minutter på!)
Hos Malin var det selvfølgelig kjempetrivelig. Hun diska som alltid opp med MASSE digg mat. Hjemmelaga vegetarsushi, hummus og kjeks, guacamole, rå sjokolade og noen skumle wasabi-erte-snacks som jeg ikke turte å smake på. Dessuten var det gøy, Andrea, Amund, Marte og Rikke var der, og det var god stemning. Jeg og Malin sang HELE Rock Lobster til Bjørnar - via telefonen. Til og med alle lydene sang vi. Jeg hadde på meg høghæsja kjole.
Andrea hadde en seriøst sjokkbra vimsedag, hvor hun glemte ting og var helt merkelig og søt.

Arja: ja, vi må kjøpe potetgull og en pakke camel
Andrea: ja, jeg kan gå og hente camelen jeg (det er værtfall det jeg tror hun sier)
*Andrea kommer tilbake med en pakke kanel*

Lørdag på Dyrskun: Våkna driitsliten og småuggen og kvalm, klokka åtte. La meg klokka tre, så det var med andre ord lite søvn. Jeg og Stine var på dyrskun, og etter det var jeg på en heftig fyll med de beste. Først dreit jeg meg egentlig skikkelig ut da jeg skulle møte Stine for å ta Seljordsbussen opp til Dyrskun. Jeg tok nemlig bussen ned til sentrum. Og så fant jeg ut etterpå at bussn faktisk går forbi Borgestad Gård på veien. Med andre ord reiste jeg helt unødvendig ned til byen. FAIL.
Stine og jeg hadde en episk kul samtale på bussen på vei til Seljord. Vi snakka om alt fra (p)ulefoss til pelsdyroppdrett, dyreparker, musikk og alt i mellom. I tillegg kleina vi ut hele bussen, fordi vi har en tendens til å bli (litt) hypre og rare.
På Dyrskun hadde vi det uberfett, bare gikk rundt og glodde. Vi kjøpte HÅÅNNNIIIIIINNNNNG (med stor, episk håndbevegelse) og hver vår fete, myke genser. Jeg kjøpte alpakkatøfler som er sinnsykt store, myke og varme. Jeg kjøpte et fint lommespeil og overraskelse til Rune, noen armbånd og masse sjokolade. Jeg skulle vist dere alle tingene ved å ta bilde - men det går ikke fordi kameraet er på service. Men jaokda. Ett photoboothbilde av tøflene skal dere få:Vi spiste vaffel i øspøsregn.
Vi så en bitteliten kidd som var så innmari superhyper på sukker som jeg aldri har sett før. Og en mann med helt firkanta ryggsekk som var plassert helt øverst på ryggen (bare over skulderbladene lissom) og så på lama, hest, tyr, sau og fjellrev i bur. Fjellrev i bur var jævlig, det tok jeg bilde av med holgaen min - så det får dere kanskje se bilde av.
Vi avslutta på dyrskun med pariserhjul og rosa sukkerspinn - begge to satt bare oppi vogna og lo og lo og lo og lo og hadde det helt perfekt mens hjulet snurra og snurra.

Her tar jeg en liten pause. For dette er et langt innlegg og mye tekst - så for å holde oppmerksomheten deres litt til velger jeg å putte inn en fantastisk tegning akkurat her:


Tegninga er Anniken sin,
du kan finne bilder og greier hun gjør ved å trykke på denne linkenLørdag på kvelden: møtte Malin, Rikke, Marte, Amund, Camilla, Tonje og Stine i undergangen ved tæggebrua i Porsgrunn, drakk litt øl og fortalte hverandre historier og hadde fine samtaler. Rikke hadde med seg et skjerf + en bok som har ligget hjemme hos henne dritlenge :D Så da ble jeg glad.
Vi stakk bort på Sort&Blå etterhvert, og der fant jeg den sorte jakka mi som jeg har savna siden forrige lørdag. Det var kjempemessig og jeg ble veldig glad. Vi bestemte oss for at quizlaget vårt skal hete "En her har sopp" og quizen var mildt sagt vanskelig. Men vi karra oss opp på en delt tredjeplass, og det er kult å være på pallen! Etter quizen har jeg ikke så veldig kontroll på hva som skjedde når, så det blir litt ymse: billig øl. Wolles, Judge, Polly og Anette hadde kledd seg ut, haha. Jeg hoppa opp på Wolles, han holdt meg opp ned en stund husker jeg. Stine og jeg hadde en heart-to-heart ute, mens jeg prøvde å lære Stine å knipse sigg. Melby kom, det var skikkelig trivelig. Melby manna meg opp fordi jeg hadde lyst til å snakke med en fyr som satt aleine i baren. Det endte opp med at han ble med meg over alt hele kvelden. Han var en hyggelig fyr, Kyrre heter han, og er fra Harøy som vistnok ikke er langt fra Hareid der Håkon kommer fra. Møre og Romsdal væffal. Men han var litt creepy også, så jeg har ikke planer om å spore han opp. For å si det sånn så kan han hele Kråkevisa utenat, på rams. Og han var jo flink til å danse, men ikke så flink med komplimenter kanskje. Haha. Ann Charlotte hadde fin veske. Jeg var konstant pissatrengt hele kvelden. Så skulle vi gå, og jeg ble stukket til en flaske 22%, haha, det synes jeg var fint siden det var nachspielstemning og jeg ikke hadde noe annet og ikke ville snylte på noen. Så da ble jeg glad. Vi endte opp på (k)osebakken hos Morten Krogstad - møtte mamman hans, ble sittende der kjempelenge og høre på Kent, Kaizers og Nick Cave. Jeg og Malin dansa på en utrolig morsom måte. Veska mi antasta Rikke og var pervo. Marte hadde dratt med seg en fyr og vekslet på å kline med ham, kline med morten, løpe etter han første og komme tilbake etter tinga sine. (Marte: dette må vi snakke om, jeg vil høre morsomme detaljer!)
Til slutt bestemte vi oss for å dra hjem igjen. Da var klokka halv seks. eller noe Vi brukte kanskje lengst tid noensinne fra Osebakken til Downtown, for da jeg var hos Rune igjen var klokka nærmere sju.. Jeg fant en golfkølle som han som marte klina med hadde stjålet - og jeg tok den. Den brukte jeg til å lage lyd med. All gjenstander jeg fant laget jeg lyd med. Det var mange fine lyder. Kyrre var med oss, men var sikkert skikkelig full.
Jeg og Malin sa et trist hadetbraforlenge ved brua, og jeg gikk til Rune. Rune hadde låst døra. Rune hørte ikke ringeklokka. Jeg fikk angst. Men han våkna heldigvis da jeg dunka på soveromsvinduet hans. Og så slukna jeg. Og så våkna jeg tre timer etterpå, psycho fyllesyk. Rune kjørte meg hjem. Jeg har vært våken siden.

Med andre ord: lite søvn, mye alkohol, mange gode venner og mange gode minner!
Jeg har hatt det kjempefint alle sammen, dere er mine engler og alt jeg synes er kult!

PS:
Jeg har lyst på dette:


4 kommentarer:

 1. Ehehe, ikke stort å si: fyren stakk (aner ikke hvem det var en gang), og så stakk jeg hjem av ukjent grunn. Morten sendte meg noen litt sketchy meldinger etterpå. /:

  SvarSlett
 2. Han du klina med har jeg telefonnummeret til, hvis du vil ha det :) Jeg synes han var ganske hyggelig, men jævlig streit også..
  Morten er veldig sketchy på generell basis, haha :)

  SvarSlett
 3. Tviler på interessen hans nå, men et navn hadde vært noe! :o

  SvarSlett
 4. Tom <3

  Forresten Marte, fyren din het Simen!

  SvarSlett