lørdag 12. februar 2011

Say cheese, motherfucker


Photo-Revolver de Poche
Produsert i 1882

Mamiya kamerapistol,
produsert 1954

Thompson revolver camera
produsert 1862

Jeg dagdrømmer om å skaffe meg en kamerapistol eller en kamerarevolver, slik at jeg kan ta spontanportretter av folk på gata. Jeg tror det hadde vært usannsynlig gøy å for eksempel stå på Oslo S og dra opp en slik fra lomma og sikte på folk. De hadde helt sikkert fått panikk og løpt rundt og ropt "ikke skyt", og jeg kunne tatt en hel bønsj dritkule bilder. Og så hadde politiet kommet.
Og bare tenk på alle de kule one-linerne man kan finne på med en kamerapistol!

9 kommentarer:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=u0-oinyjsk0
  "you gotta ask yourself one question. 'do I feel pretty?' Well do ya, punk?"

  SvarSlett
 2. Fy søren så tøft! Haha, skulle til å si det ja "og så hadde politiet kommet".

  SvarSlett
 3. Wow det der var awesome!! :D :D

  SvarSlett
 4. "Freeze - eller bli et uklart bilde".

  SV: Takk! Følte meg i det festlige hjørnet da jeg skrev det innlegget, altså. Og ajsdbcc Australia ser så fint ut! Her drar vi på oss boblebukse når vi skal på byen, liksom. U win. Bigtime.

  SvarSlett
 5. Sv; Ikkje frekt meint, men viss du hadde venta med å kommentere til du hadde lest innlegget hadde det vore litt koseligare. Og det var EN gang, fordi eg faktisk ikkje bruker å ha noke i veska mi. Dei andre innlegga er annerledes. Og innlegga mine er skikkelige. Så ikkje gidd å bruke masse tid på å kommentere det! :-)

  SvarSlett
 6. Haha, visste ikke at det fantes, de var jo kjempekule!

  SvarSlett
 7. Haha, kult.

  Det jeg ikke likte så godt ved Pixley Mapogo, var vel egentlig det at jeg ikke trodde på den. Er ganske lenge siden jeg leste den nå, men jeg syntes den var skrevet på en veldig lite troverdig måte. Språket hans syntes jeg også hadde tapt seg. Liker de første bøkene hans mye bedre, men han sier jo også selv at han har forandra seg sånn sett. Så, ja...

  SvarSlett