mandag 10. januar 2011

Weekly inspiration #2: ta et selvportrett!


1. Here you go Mom...., 2. Delicate Pondering, 3. Framed, 4. Fleeting Moments, 5. goggles again (LII - 52), 6. 1, 2, 3..., 7. I too had my share of tears..., 8. Hi-Key Black and White Portrait, 9. Silenced, choking from Feelings, 10. Untitled, 11. 323/365... Smile and say cheese!, 12. one sixty two: Poison

Hei mine søte, små! Håper dere har hatt en fantastisk helg! Det har i grunn ikke jeg, men alle kan ikke ha det bra hele tiden.  Siden det er mandag er det på tide med litt ny inspirasjon, og denne uka oppfordrer jeg dere til å ta et selvportrett!
Selvportretter er morsomme og de øker selvtilitten din. Smink deg pent, kle på deg favorittklærne and strike a pose!
Eventuelt så kan du bare sette opp en trutmunn til webcameraet ditt, uten å style deg og sånn først. Det er jo like bra.

Det er bare et par ting du bør huske på:
1) Vær litt kreativ! Hvis du vil at selvportrettet ditt skal skille seg ut blandt mengden må du tenke uttafor boksen.
2) hvis du er jente: pupper er bra, men for mye pupper er tacky. Selvportrettet ditt trenger ikke være forsidebildet til en dårlig pornofilm. Nuff said.
3) Hvis du er gutt: ta fler selvportretter og post dem på internett. Det er alt for lite gutteselvportretter der ute!
4) Slett med god samvittighet. Etter at du har fotografert egoet ditt, kan du slette alle bildene hvor du synes du så teit, feit, dum eller kjip ut, sånn at tilfeldige datasnoker ikke kommer over dem ved en tilfeldighet.

Og siden jeg er i det gode humøret, her er fire photoboothselvportrett uten sminke og noe som helst styling, bare sånn jeg er akkurat nå:

Photobooth,
Arja Papaya

Ja, jeg lover å klippe panneluggen asap, den har blitt så lang at den ikke kan kvalifiseres som lugg lengre. Og jeg lover å legge av meg uvanen med å dekke halve trynet med hår. Og helt til slutt kan dere jo gjette på hvilket av selvportrettene i Flickrcollagen øverst i innlegget som nesten gjorde meg avstandsforelska. Hint: hun ligner på en sexy versjon av bambi. Gi gjerne lyd fra dere!

6 kommentarer:

 1. Hei, Arja. Du er veldig vakker! <3

  SvarSlett
 2. Tror jeg må blogge noe à la dette, altså. Så har jeg liksom en litt OK grunn til å poste m´bilder av meg, høhø.

  Og du er veldig søt uten sminke, sånn som du er. Kosekose.

  SvarSlett
 3. Søte Arja <3
  Jeg er lei for at jeg ikke rakk å klippe luggen din... Selvportrettet mitt er min nye header :P

  SvarSlett
 4. SV: Köpte den i en liten affär i London, av märket Wild & Wolf :]

  SvarSlett