onsdag 5. januar 2011

It's in the details

Hei, mine små, søte lesere! For det første: fett å se at så mange av dere likte og kommenterte mitt nye 52 Weeks-prosjekt - weekly photo inspiration. Det varmer i hjertet mitt! Det kommer et nytt innlegg neste mandag, men siden jeg vet dere ikke gjør noe bedre enn å vente samtidig som dere refresher bloglovin, så slenger jeg opp et par bilder jeg tok tidligere i dag. Jeg har blitt helt dilla på abstrakte ting for tiden, og jo særere jo bedre. Jeg vet ikke om jeg vil avsløre så mye bak motiv/teknikk, men dere kan jo gjette litt for dere selv. I kommentarfeltet for eksempel. Vær greie og gi litt feedback da, så jeg ikke fotograferer for døve ører (går det an å si?)


Nikon D700 + 105mm f/2.8
© Arja Rydningen


Nikon D700 + 105mm f/2.8
© Arja Rydningen


Nikon D700 + 105mm f/2.8
© Arja Rydningen


Nikon D700 + 105mm f/2.8
© Arja Rydningen


In other news: Jeg ble syk på nyttårsaften, og etter det har det bare gått nedover. Influensa suger, nesespray er kongen av influensaland og jeg hyller nesesprayen. Jeg reiser til Australia om 25 dager. Det passer jævlig dårlig å bli syk midt i siste innspurten. Både fordi jeg har en del praktiske ting som må ordnes, og fordi jeg har lyst til å bruke mest mulig tid med vennene mine før jeg blir borte i tre år! Faen heller, jeg har ikke tid til dette! Anygays: gi lyd fra dere på noe vis, jeg trenger oppmuntring! Hva synes dere om bildene?

11 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder! Fikk inspirasjon nå! Og jeg blir sjelden inspirert til foto :p
  Skal du studere foto i Australia? Har ikke fulgt bloggen din så lenge, og latskap lenge leve, så jeg har ikke sjekket så mange gamle innlegg :p

  SvarSlett
 2. Sv; Jojo, selvfølgelig! Men man kan være heldig å komme over noen blogger man liker, som man kan bli "venn med"/fast leser av. Og er man flink til å kommentere andre sine blogger, så blir du lagt merke til - så jeg ser på den nettsiden som en liten "starthjelp".

  SvarSlett
 3. SV: Kan godt hende! Men det må være for flere år siden, for sist jeg og Odin var i Oslo sammen, så tror jeg ikke vi møtte på en eneste bekjent av en av oss :p Herlig da! Skulle ønske jeg hadde den muligheten, men jeg kommer til å gå på moteskole i London, hvis jeg finner ut at det er kjole og draktsyerske jeg vil bli :p Er i alle fall det planen er nå. Du får ha det kjempefint i Australia, hils kenguruene og koalaene, og gjerne aborginerne også :p

  SvarSlett
 4. sv: .... fikk ikke med at du bodde i Skien/Porsgrunn. Trodde du var Oslomenneske :p Gjør det, a! :D Haha.

  SvarSlett
 5. sv: gjør det, gjør det! brevvenne er fint. men en i fengsel i amerika høres litt skummelt ut.. og spennende.

  SvarSlett
 6. Tre år i evig varme og kenguruavføring? Awesome! Om de venna dine vil henge med deg, får de søren meg dra på sykebesøk altså. Tiden går alfor fort.

  SvarSlett
 7. Skikkelig fine bilder.
  Virker som alle er syke for tiden, glad jeg har sluppet unna så langt. Tre år i Australia høres himla kult ut.

  SvarSlett