mandag 11. april 2011

Weekly inspiration #14: grønt


Så vidt jeg skjønner er det vår i Norge nå, så pell dere ut og kos dere :)

PS:
Jeg har hatt i gjennomsnitt 10 timer lange studiedager i det siste, så jeg klarte visst å glemme forrige ukes inspirasjon. Men det var kanskje like greit, for jeg var ikke særlig inspirert selv.

PPS:
Den aller beste Stine har bursdag i dag, og jeg savner henne masse. Jeg elsker australia, men det ekke det samme når man ikke kan klemme sin beste venninne på bursdagen hennes. Jeg får skikkelig hjemlengsel. Jeg vil gi henne kake og godteri og gave.

PPPS:
Jeg kommer hjem i midten av Juni, og planlegger å bli til midten av Juli. Det betyr teaterfestival og roskildefestival, og masse masse leking i porsgrunn by :) Jeg dagdrømmer meg grønn (hehe) og gleder meg maks til alt jeg skal gjøre når jeg kommer hjem igjen. Herregud, så godt det skal bli å klemme alle vennene mine, drikke Union sommerøl, snakke brei grenlanddialekt, drikke øl på brygga, drikke øl i parken, drikke øl i winthersgate, drikke øl overalt. Og se katten min. Og pappan min og mamman min. Å ta bussen i blinde fordi man alltid veit hvor man er, untatt når man tar M2 i rare retninger. Det skal bli godt, det.

1 kommentar:

  1. Og drikke øl i Prinsessegata! Og kaffe på stockmann, og loke rundt i byen og overalt med kameraer, og snakke shit i mange timer, og få latterkrampe over ingenting og alt mulig, og ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH ALT FOR LENGE TIL!!!!!

    SvarSlett