onsdag 13. april 2011

Luksus: sett fra fotostudentens perspektiv

My great grandmothers owl collection
by jena ardell

Luksus er å legge seg ned i senga, med en varm kopp te, og lese blogger i 45 minutter. Luksus er å finne fram den lille, orange notatboken som er full av fotografer som foreleserne mine har nevnt, og lære mer om dem. Luksus er å ha tid til å kommentere andres bilder på Flickr, og å kunne finne inspirasjon på internett.  Luksus er å åpne photoshop fordi man vil, ikke fordi man må. Luksus er å bruke tingene man har lært i forelesninger og skolepraksis til sine egne bilder.

Untitled
by marina kochetyga


2 kommentarer:

  1. sv: Jeg er veldig klar over det, og hvis du ser videre på bloggen min ser du at jeg alltid linker alle bildene som ikke er mine egne, også weheartit :) Var rett og slett at jeg hadde så dårlig tid når jeg skrev innlegget at jeg rakk ikke siden det var så mange bilder. Nesten alle mine egne bilder har jeg også lagt ut før, så hvert fall de som har fulgt med på bloggen vet forskjell :) Dessuten er det hundrevis av blogger som legger ut weheartit-bilder uten å linke hver eneste dag, også de største toppbloggerne, uten at noen bryr seg - derfor tenkte jeg at det er ingen som tenker over om det skjer én gang på min lille blogg

    SvarSlett
  2. // selvfølgelig vet jeg hva det betyr :) jeg velger blant hundrevis av bilder og det er (nesten) alltid vanskelig. poenget denne gangen var å fortelle en historie, og at hun på det siste bildet er 'fri' (eller 'fanget', tolk det som du vil når hun står på kanten av et stup). hadde det vært en annen situasjon hadde jeg ikke valgt så mange. men tusen takk anyways!

    SvarSlett