lørdag 16. april 2011

Hva driver jeg med?

Jack i badekaret mitt, forrige uke
©Arja Rydningen

Jeg føler fortsatt at jeg blir dårligere og dårligere til å fotografere. Jeg er inspirert til tusen, men klarer ikke bruke teknikkene andre bruker, for å få bildene mine sånn jeg vil.
Det er så irriterende når man vil, men ikke får til. Jeg prøver og prøver, og jeg blir vel litt flinkere hver gang, men det går for sakte.. Kan noen magisk hjelpe meg?

Det er snart påskeferie her i Australia, jeg har fri fra onsdag 21 april, til mandag 1 mai. Jeg og Jack planla egentlig å reise på en biltur, men bilen hans døde jo hardt og brutalt forrige lørdag, så nå står vi litt på bar bakke og vet ikke hvor vi skal reise eller hva vi skal ta oss til. Kanskje vi bare blir i Rosebud, kanskje vi reiser vekk. Det er jo så masse å se her, men når man ikke vet hvor man skal begynne er det ikke så lett, og værtfall ikke når man er relativt fattig.
Lover å si ifra når vi har lagt en plan :)

2 kommentarer:

  1. Vel, dette bildet er hvertfall AMAZING. Digger det! Ølflaskene, isboksen og vinen, såpeskummet som akkurat dekker edlere deler (og som går helt i ett med hudfargen), sweeeeeet.

    SvarSlett
  2. Jeg synes dette bilde er helt vilt bra. Ser ut som han har hatt en blackout og ikke skjønner vor han er.

    SvarSlett