søndag 16. oktober 2011

GebursdagJeg fylte 21 år i går,  og jeg veit at pappa var litt molefonken fordi han ikke fikk tatt det årlige kleine bursdagsportrettet av meg, så jeg fikk Jack til å gjøre det i steden. Værsågod, pappa :)

Jeg hadde gleden av å åpne to digre pakker fra Norge. Pappa hadde sendt ned vaffeljern, posesuppe, sokker og godteri. Stine, Sondre og Michelle hadde sendt ned ca hele Norge. Klær fra H&M (se øverste bilde) og alt for mye godteri, nemiblad og masse masse posesuppe og pannekakemiks og vaffelrøremiks. Fytti ass, jeg er i lykkeland. Jeg sitter faktisk og spiser vaffel akkurat nå. TUSEN TAKK :D

Ellers på bursdagen min hadde jeg det veldig fint. Jeg hadde på meg den søte prikkete kjolen jeg handla på brutksjappe for bare seksti kroner. Den er litt smal over ryggen og all huden tyter ut, men det gir jeg litt blanke i. Jeg og Jack dro på fornøyelsespark og tok karuseller og spsite sukkerspinn til jeg nesten spydde, og deretter dro vi hjem og drakk vin med Jarrod, vår soon-to-be-roomie.

OOOG i dag har vi vært i familieselskap hos noen av Jacks rike onkler og tanter. Herregud, de hadde et hus som går bare på solceller, men som ser bøst ut, dritdyr kunst på veggene og de gikk rundt og serverte små kanapeer og gud veit hva. Og jeg fikk sjokoladekake fra Sally. AHAHAHA. Så jeg lover å vise bilde av den seinere. Jeg fikk også bursdagsgaver av dem, og de sang bursdagssangen for meg og jeg måtte blåse ut lysene mens de så på og sånn. Dritflaut. Men veldig koselig.

Men uansett, nå skal jeg spise opp resten av vaflene mine. Til den som lurer, jeg har brunost og grønn paprika på dem. Kall meg sør, men det er faen så digg. Hadeeee

2 kommentarer:

  1. Kjolen var maks fin! :D Og så awesome at klærne passet perfekt, wuhu ^^

    SvarSlett
  2. Gratulerer med dagen :)

    Jeg elsker dreadsene dine :D

    SvarSlett