fredag 31. desember 2010

Flinke piker er ikke ekte (surprise!)


Jeg har i et par måneder fulgt sexbloggen www.flinkepiker.org, hvor tre jenter har delt sine mest pikante og private sexhistorier med det norske folk.

Og i dag kom nyhetsavsløringen fra Dagbladet, som informerer om at alt innholdet på flinkepiker.org er oppdiktet av en 28 år gammel jente. Det kommer fram at bloggeren har manipulert seg inn på topplistene ved bruk av ymse, lugubre og smarte metoder, og at hun deretter har snikreklamert for bloggen ved å bli venner med kronrpinsparet på twitter. Bloggeren uttaler seg om hvordan ingen av nyhetsmediene stilte seg skeptiske til bakgrunnen for bloggen, og at de tok historien for god fisk, selv da de lagde forsideoppslag om bloggen. "Foreløpig er det kun Dagbladet Fredag som har krevd beviser for at «vi» finnes. Resten av mediene har ukritisk gått av hengslene på grunn av komboen «blogg+unge jenter+sex»." forteller hun, etterfulgt av "Overfor journalister: Går sex foran skepsis, så har vi et problem"Jeg vil gi en skikkelig tommel opp, og et hylende hurra for bloggeren, som har gått over mange grenser og tråkket over enda flere lik, kun for å få fram sitt budskap til flest mulig: sex er ikke tabu, og fetisher er normalt, og alle kropper er forskjellige. Og sist men ikke minst: rosablogger suger, les blogger med innhold. Jeg er utrolig imponert over hvor gjennomtenkt og kritisk bloggeren er, og synes det er utrolig kult at hun har valgt å bruke så mye tid, krefter og ikke minst shabby metoder. Og selv om blogginnleggene er fjernet fra bloggen, håper jeg ikke bloggen går i glemmeboka!

6 kommentarer:

 1. Hurra! Men hvem er jentene som poserte på bildene, er spørsmålet mitt :p

  SvarSlett
 2. Det er faktisk bloggeren, og to av venninnene hennes! Det er det som er så genialt. :p

  SvarSlett
 3. Sexblogger er ikke helt min greie så jeg har ikke fulgt med på den, men kudos til bloggeren for vel gjennomført scam. Synd hun legger ned bloggen, men ved å bruke den som reklame for seg selv kommer hun iallefall ikke til å mangle jobb fremover :P

  SvarSlett
 4. Jeg har fulgt med på denne bloggen en stund. Som deg gir jeg to store tomler opp for jenta som står bak det hele! Genialt!

  SvarSlett
 5. Beste bloggen som noengang har blitt laget ! Har lest hvert eneste innlegg og ledd utrolig mye av den. Så det har ingenting å si at den var fake, det var morsomt så lenge det varte :)

  SvarSlett