lørdag 10. september 2011

Rett fra kameraet

©Arja Rydningen

©Arja Rydningen

©Arja Rydningen


Tja, jeg har vært litt misfornøyd med kameraet mitt i det siste. Det har vært grå bilder, søplete kvalitet, feil i søkeren/aksefeil. Men i dag gadd kameraet faktisk å samarbeide litt, og jeg endelig endte opp med bilder som så ganske okei ut før photoshop, så det må feires med et innlegg.
Bra jobba, kameraet mitt.

Jeg innser jo at grunnen til at kameraet produserer verre bilder, ikke er fordi kameraet har blitt dårligere, men fordi jeg har blitt flinkere. Og når man blir flinkere, blir man jo også mer observant og kresen. Jeg håper allikevel at Nikon skal slippe et nytt kamera med fullformatsensor, sånn at jeg kan oppgradere.Det hadde vært så koselig.

Nå er det helg, forresen, og jeg koser meg. Spiste lunch på en dyr restaurant, og betalte i overkant av nitti dollar for det, bare meg og Jack, uten vin engang. Bare mat, og drøyt god dessert. heldigvis var det på Jack's foreldres regning, så det var rett og slett bra opplegg. 

Vil forøvrig hilse til Kristine, for jeg vet hun har etterlyst mer blogging fra meg. Føl deg fri til å poste bildet jeg tok av deg for type tre år siden også. :) Nuss.

1 kommentar: