søndag 11. april 2010

Hmm.
Hvorfor er jeg så uttafor når jeg egentlig er glad?
Hvorfor har jeg så mange tanker som er irrasjonelle?
Jeg er sliten og litt agressiv, trenger tusen timer søvn i døgnet. Det siste er verst.Har hatt en jævlig fin og ålreit helg, da. Fylt med ca dette:Shoppa verdens kuleste bursdagsgave til Stine, sammen med Michelle. Stakk hjem og Døde litt av feberhelvete, og pella meg ganske kjapt opp til Stine, sammen med Sondre og Michelle.
Preika piss, lagde taco, og røyka sigaretter. Og så kom Tonje og Camilla og vi spiste masse digg mat, masse digg godteri, og endte opp med å velve hele sjokoladefontena over Tonje. Dessuten satt vi oppe til alt for lenge, la vel huet på madrassen halv sju, så vidt jeg forstod.
Da vi våkna var Michelle blitt skikkelig syk, stakkar. Fikk så vondt av å se på henne utvikle feber (som totally aldri skjer med henne!) Sondre hosta som en jævel, og jeg var ikke i form jeg heller. men vi spiste en god frokost, og snakka lenge med AK47.

Var et par timer hjemme, før jeg sykla ned til byen og møtte jobbfolka på Dollys. Spiste pizza og drakk øl og preika både jobb og sosialt. Stakk på Friisebrygga med Daniel, Lovise, Victoria og Kine. Satt ute og preika piss og drakk litt hvitvin og røykte.
Stakk hjem til Jan og slukna momentant. Jeg var seriøst helt utkjørt og tappet for energi. Holdte på å sovne med klær og briller på.
Klarte å kle av meg, men sovna med smykket rundt halsen og ble litt kvalt. Sov til og med på FEIL SIDE AV SENGA.
:O

Det har vært kjempefint vær og jeg har vært happy, men nå kjenner jeg meg tung og lei meg egentlig. Redd for alt. Redd for at folk juger bak ryggen min, er utro, eller andre paranoide ting.
Trur at folk ikke liker meg, at kjærstetingen min bruker meg for å knulle og kun det - og at mine beste venner egentlig bare tøyser.
Men jeg veit jo at det bare er dust fra huet mitt.
Siterer jokke:

Hvis du trur det er en spøk så kan du jo bare le
men når du har det sånn som meg
så hjelper ikke det
Det har alltid vært sånn
siden jeg var liten
Og etterhvert så blir du ganske sliten
du blir ganske sprø
Jeg er så paranoid

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar